Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Calles dikt kom att öppna ett av nostalgins minnesfack




Oj, OJ, OJ, DET VAR DÅ DET . . .

Calle Du får mig att drömma . . .
*
Jag minns
en sommarmorgon
jag satt med fötterna bland tången
som dyningen fick att svaja
och kände kittlandet
av tångräkornas
nyfikna sökande.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-18 10:28

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Minnet är människans
värdefullaste juvelskrin!
Calle
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson