Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar



Våren

sommarens graviditet


____


Kan man drunkna

i sommarens grönska

det vore en njutning


____


Våren har öppnat

sitt lekrum

allting vaknar

allting vill va med


____




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-19 11:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Intressant detta med våren som sommarens graviditet.
2011-10-19

  Junitvillingen
Så vackert...speciellt de två första som i mitt tycke har DET - med stora bokstäver. Att våren skulle vara sommarens graviditet - himmel, var fick du det ifrån? Menar - så snitsigt!! Applåder!!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén