Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting som inte är nu, är för långt borta

det gör ont

när det är
för långt
avstånd

mellan
dig och

mig.

och allting som inte är 100% kontakt, nuddning, hud mot hud

är för

långt.

när man verkligen tänker på att andas
så gör det ont
i lungorna
mellan lungorna
mot revben
allting skaver.

när man försöker att inte tänka på att andas
gör det
dubbelt
så ont.

allting som inte är nu,
är för långt borta.

ont.




Fri vers av trasselsmuts
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-19 12:25



Bookmark and Share


  HjälpMigFly
Tycker om det, lättigenkända känslor ^^
2011-10-20

  Seglaren
"och allting som inte är
100% kontakt, nuddning, hud mot hud
är för långt."

Det tycker jag om. För den som man tycker om vill man känna. Det är först då man vet att man har kontakt. Huden och känselsinnet får sitt.
Tack för att jag fick läsa.
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts