Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det eviga




Sorg går här

Tiden natten

Nu

Att blicken

Dödstyst

Ljuset honung

Strålande stunder

Dagen gyllene

Sommaren vinden

Strandängen

Kransar är klarheten

Inte det stilla

Det öde

Och jord




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2011-10-19 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP