Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig min vän


Nu ska du tro på kärleken

Nu ska du tro min vän
Låta ångesten flyga bort.
Hans kärlek till dig kommer
att hitta hem igen.
Längst skogsstigarna
I vinden som smeker din kind
Tåren kommer att torka
Ett leende kommer att finna
ditt hjärta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-19 21:35



Bookmark and Share


  Nitwitoddment
De fyra första raderna är så självklart hoppfyllda. De sista orden gör vad de lovar. Jag ler :)

2015-01-28

  anits VIP
Mycket tröstande skrivit
2011-10-22

  TT
...den här tyckte jag mycket om...värmer inuti att läsa...gillar!!!
2011-10-20

  Osvalds_Dotter VIP
Vänskapens tröstande ord,,
en uträckt hand,,

Fint!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP