Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fäste och trygghet

Allt är havet
havet är allt

fyren, tre vita en röd

norrut en vårdkase
falskvara, dödsfälla


och dånandet, dyningar
som rullar rullar rullar

ljuset från ett fartyg
rusar mot berget

en svart silluett
hans hand och vilja

när min lampa reflekteras
i hans ögon; han tvekar

helt kort







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-19 21:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fantastiska bilder växer i mig. Tack!
2011-10-22

  Catharina Edin VIP
Yes; mycket bra, gillar bilderna du målar i mitt huvud!
Och slutet var ju toppen-bra!
2011-10-20

  Börje Larsson
tveklöst....bra!
2011-10-20

  lodjuret/seglare VIP
livet som stöldsäker dubbelexponering i svart, vitt och färg
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP