Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text som jag skrev för snart ett år sedan... En höst som denna men lite mörkare... lite kallare...


Ångest

På promenad med känslor i en säck.
Säcken hårt hållandes mot hjärtat;
... rädd för att tappa bort sig själv.
Springandes längs en stig, utan början...utan slut.
Mörkt framåt, mörkt bakåt.
Ängslan, ångesten sliter sig i säckväven.
Rädsla gnager sig sakta in i magen,
gör hål, sticker till, gör ont.
Sipprar in och förtär.
Om o om igen,
Om igen.
Blundar,
tårar rinner,
näsan rinner.
Rädslan skriker.
Säcken är tung, alltid en börda.
En börda man aldrig kan släppa.
Om det sker,
är man så gott som död.


© 2010 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-20 00:33



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt och öppet uttryck för denna känsla och bördan av den!
2013-10-05

  aol
starka ord som bränner sej in,
2013-07-18

  Tino
Starkt. Du förmedlar dina tankar på ett så enkelt sätt.
2012-12-18

  DenRiktigaInsidan!
Känner igen mig!
Stark och fint uttryckt
2012-11-20

  Sommarnattsljus
Rörande och gripande. Tycker om hur du designat texten genom radbrytningen. Fint!
2012-08-27

  marie ohlson
Tycker om det du skriver..du formulerar dig bra! Och även om jag känner igen mig såväl att det gör ont..så tilltalar texten mig positivt.
2011-11-02

  mare VIP
Stark text som känns..
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP