Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är från Midsommardagens morgon i Deltsevo, Bulgarien 2008




Ljuset kommer (100tecken)

Jag förstod att det varit natt,
först då jag vid horisonten såg
strimman av en ännu ljusare dag
tändas!

 

-------------------
Hitta fler dikter på precis 100 tecken,
Sök efter taggen "100tecken"
 

Programförklaring finns på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1307588

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 427 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-20 15:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Målande vackert
2011-10-22

  Osvalds_Dotter VIP
Otroligt vackert beskrivet.
Magiskt....

//Jenny
2011-10-20

    ej medlem längre
Vacker bild du beskriver!
2011-10-20

    Birgersdotter VIP
den var väldigt fin
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)