Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt ska vi älska som om vi skulle dö imorgon




Kom låt oss vara nära inatt

Och utplåna den svarta pedagogikens

mörker, lögner, och snaror

Låt oss jubla över

kärlekens alla möjligheter

inatt, jubla som lyckliga barn

Mitt i katastrofen som kallas

våra liv, brinner Guds ömhets ljus

Inatt gör vi resan in i mystiken

färdas genom rening och försoning

Inatt är tid för mirakel

Inatt ska vi vakna och le

Inatt ska vi älska som

om vi skulle dö imorgon.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-20 17:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Brinnande text.. gillar..
2011-10-21

    ej medlem längre
Dina ord brinner av ömhet.
2011-10-20

  Seglaren
Bravo.
Förutsättningslös kärlek
är bäst.
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP