Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det saknas en stjärna ....

Idag som så många andra dagar
saknas det en stjärna

Jag räknar och räknar och räknar
Hur jag än räknar så känner
jag att det kommer ändå att
saknas en stjärna

Denna stjärna finns
men syns inte
Du känner den men vet
inget mer

Du kan ha dina aningar

Kan den vara på besök
här hos oss eller finns denna saknade
stjärna inom oss ?

Det enda jag vet är att det saknas en stjärna
på himlavalvet






Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2011-10-20 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP