Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

gryning i rummet

smygande ljus och skugga

innan första ton

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-21 08:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
som att lyssna på snäckan
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP