Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

LIVET= åRSTIDERNA




SOM NYSLUNGAD HONUNG

 

Hösten och jag kommer väldigt bra överens.

Vi är liksom på andra sidan mitten.

Mitt hår har skiftat färg, precis som löven

och vi har båda upplevt ungdomlig yra

och sommar i ljuvlig blom.

Slår oss till ro och begrundar

Plockar bland minnen

ljuva som nyslungad honung.

Regndagarna ligger längst in i arkivet.

De behövs de med, för att livet ska växa.

Och vad väntar vi på??

Vår sista årstid.

Inbäddad i pudersnö

omväxlande med rytande

snöstormar söker vi

likt björnen ett ide.

 

 

Där björnen yrvaket

kravlar fram ur

när våren kommer.

 

 

Men jag då????

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-21 11:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, dina målande ord
är tänkvärda
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP