Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetet har jag kastat om dränkte och sorgen!!!!




Wisky i sorgen...Limerik

 

Charmören som bodde i Borgen

fick mestadels smaka på korgen

han sa: Lite torrt

henne glömmer jag bort

och dränkte sin wisky i sorgen.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-21 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP