Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den omhuldade verkligheten

Han trädde ut ur sin kokong
in i den omhuldade verkligheten
i ett tillstånd värre än väntat, bland

Människorna

instängda i alltför trånga
kroppar var dde fjättrade i
sitt oförstånd

med önskningar som
fick dem att sprängas

han såg dem och skrämdes
en själ på avvägar förvillad

i gränstrakterna, där striderna
pågått så länge någon mindes

där jäste som en bagares deg
vanmakten, hatet, likt en blind
som famlar, förlorad utan

sin vita käpp









Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-21 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP