Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna, lev din dröm

Vakna, vakna du barn av jordisk flärd, det är dags att glömma allt du blivit lärd.
Ditt riktiga jag det lyser du univesrums stjärneljus, det liksom riktigt strålar runt
ditt själsliga bonings hus.
Så träd ut nu visa dig i din skapande jordiska dans, låt oss glömma allt hemskt
och få tillbaka vett och sans.
Tänk att varje tanke är verklig bildar vardagen vi lever i, vi kan skapa allt vi
drömmer om vår tanke gör oss fri.

Men se upp med vad du tänker här, vi kan också skapa en destruktiv atmosvär.
Vi är alla barn sjungna fram av livets sång, av den vi kallar "fader vår" någonstans bortom livets gång.
Och med all den kraft som också livet har, den bär vi faktiskt inom oss dags att
vi fram den tar.
Så skapa, skapa lev ut din sanna dröm, kom följ med, väx du stjärne barn och följ ljusets kärleksfulla ström.
nirak123




Fri vers (Fri form) av nirak1234
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-22 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nirak1234