Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läst dikter på poeter.se och reflekterat så många fantastiska dikter det finns en hyllning till alla unga poeter.


Unga poeter

Poeter så unga så fulla av kärlek och vision,
fyllda av den ny funna kärleken.
Ni spelar i en annan division

Poeter så unga med ett stänk av ironi,
ser ni på era liv och med allting,
ni fyller däruti.

Poeter så unga jag bara avundas er,
när i minnet jag blixtsnabbt glider
och tillbaka ser.

Och minns att jag varit där,
just där, där alla unga poeter
just nu är.

nirak1234




Fri vers (Fri form) av nirak1234
Läst 524 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-22 13:34



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Anser också att det är kul att unga människor skriver här, ett bra sätt att överbrygga onödiga generationsklyftor, vi låter ORDEN tala, oberoende av ålder, utbildning, erfarenhet och motiv !
2011-10-22

  DanSan
*****************************

Ja alla är vi barn i början må du tro
själv börjar vi bli lite till åren . . .
allt det bästa syrran!!!

Jag har lagt till dig som skrivarvän!

Kram

*****************************
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

nirak1234