Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ängla barn

Tänk att många barn är frusna, en del hungriga får gå.
Tänk att många barn är ledsna och barn som ingen kärlek får.
Arbetande barn som ingen frihet har, ingen trygghet bara hugg och slag.
Och barn som förnedras dag efter dag.

Du ängla barn med ögon som stjärnor,
som gnistrar i kapp med rymdens musik.
Du ängla barn med ögon som stjärnor,
som alla barn du är och helt unik.

Du ängla barn med en röst som klingar,
som klockor en frostig kall vinternatt.
Du ängla barn med en röst som klingar,
i kapp med alla barns jublande skratt.

Tänk att många barn har lyckan,
en mor och far de har.
Tänk att många barn får kärlek och
en famn som emot dem tar.
Ett hem som ger dem trygghet och
en varm säng att sova i.
Och inte minst lyckan av att få vara fri.

Du ängla barn med ögon som stjärnor,
som gnistar i kapp med rymdens musik.
du ängla barn med ögon som stjärnor,
som alla barn du är och helt unik.

Du ängla barn med en röst som klingar,
som klockor en frostig kall vinter natt.
Du ängla barn med en röst som klingar,
i kapp med alla barns jublande skratt.

nirak1234




Fri vers (Fri form) av nirak1234
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-22 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nirak1234