Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön

Snön har klätt in trädgården i vitaste vitt
gjort frusna statyer av buskarna
Under dagen ruskar de lite på sig
som om de tycker att snöfilten värmer för mycket
Lite regn och snöplask -på trädgårdsstolar
som längtar in i värmen
Än så länge- vitt vitt vitt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-22 16:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fina tankar naturromantik
2011-10-23

    ADI Nehlin
fint skaldat..tyckte om
2011-10-22

  Rosen VIP
sköna vita metaforer...
2011-10-22

  anits VIP
Du målar dina ord till en vacker tavla
för mig som läser
2011-10-22

    AA VIP
Vacker bild målad med ord som pensel.
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP