Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kaka

om du ger mig ingredienserna kan jag baka dig en kaka.

ge mej kärlek och du får min ömhet

ge mig förtroende och jag ska vara dig trogen

ge mig din kväll för att lyssna på mig och jag ska öppna mitt hjärta

ge mig tid att vara ensam och jag ska sakna dig.





Fri vers av ingetsärskilt
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-22 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingetsärskilt