Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är ... DET?


Det handlar om kärlek.

Det handlar om åtrå, om respekt och blickar.

Om intimitet, om längtan och passion.

Om en förtrollning, om att känna sig behövd och älskvärd.

Att känna att man har en plats, en plats i livet, en plats på jorden

där man ska vara.

Det handlar om att veta vem man är, att andra ska veta vem man är.

Att våga visa att man älskar.

Vad är DET då, för allt börjar på Det handlar om...

Det är att må bra, att sätta ord på vad må bra är.

Det som gör att man värnar om sig själv och sina nära.

Att vilja skapa nånting, att vilja ta ansvar.

Att våga ta hand om det man skapar, att våga tro att man är speciell.

Det är det.







Fri vers av ingetsärskilt
Läst 164 gånger
Publicerad 2011-11-25 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingetsärskilt