Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårt mirakel

Nu växer du inuti mig.
Tårar rinner på min kind, jag är så glad att du är min.
Jag smeker min mage, undrar om du känner det.
Undrar om det är en fot eller arm jag känner.
Jag gör plats för dig här hemma, tänker på vem du är.
En pojke eller flicka. Längtar tills jag får se dig.
Du är en del av mig nu och det kommer du alltid att vara.
Vi älskar dig redan nu. Du är vårt mirakel.
Det största som hänt mig.Vi väntar på dig, men se till o stanna i magen
tills du har växt färdigt. Så ska vi ta hand om dig sen när du kommer, vår lilla skatt.




Fri vers av ingetsärskilt
Läst 177 gånger
Publicerad 2012-04-29 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingetsärskilt