Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma

Solen smög fram
blixtsnabbt
gömde sig
bakom träderna
spanade efter mig
så fort jag inte märkte
rusade den hastigt
fram
som en stor
och vacker varelse
Med sin lekfulla blick
följde den efter mig
vips
var den borta
och vips
fanns den
bakom buskarna
den vinkade
sprattlade
ropade på mig
med hela sin rödorange kropp
gav mig hopp
väckte stark längtan
samt skänkte värme till mitt frusna hjärta




Fri vers av Rise Little One
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-25 10:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härligt lekfullt. En text att bli glad av.
2011-11-02

  Ordregnspoeten
Vilken härligt lekfull och skön dikt. Det är väl lite så här vi bör se på livet för att känna lyckan inom oss.
2011-10-25

  TT
...klurigt formulerad...lekfulll...glad...tycker om!!!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One