Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min bok "De sover"


Åsikter



Allting är lätt

bara man inte har någon

uppfattning


____


Där sitter dom

och pratar och pratar

utan att säga någonting



____


Man behöver inte

va jägare

för att ha siktat

för högt



____


Det sägs att alla

goda ting är tre

men varför skall

man va så snål



____




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-25 09:25



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Korta men innehållsrika stycken...bra!
2011-10-25

  Larz Gustafsson VIP
"Everybody's talking but no one says a word".

Trist med människor som av rädsla för att stöta sig med andra bara flyter med och håller med den man sist talat med.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén