Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var inte konstnär

men
jag ville måla
en ljuvlig vacker tavla
om oss
glada färg levererades
från dina kärleksfulla blickar
härliga skratt
dina förtrollade kyssar och kramar
mörka nyanser följdes med
från din vrede
svartsjuka
otålighet
och målarduk
den fanns redan uppspänd
i min själ
alltför länge sedan
men penseln
vägrade flytta hem
utan stannade kvar
hemma hos
dig...




Fri vers av Rise Little One
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-01 22:50



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Mkt berörande och vackert i sin helhet
2011-12-31

  TT
...så find målad text...orden målar härliga bilder men med allvarlig underton...bra text...gillar!!!
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One