Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober 1988 - Jag var 15 år


Jag



Vem är jag?
Är jag den jag är?
Vill jag vara som jag är?

Nej!
Jag vill inte vara som jag är!
Jag vill vara som hon är
Som han är
Som du är

Jag vill våga vilja
Våga tro som jag tror
Våga säga:
- Så tror inte jag. Jag tror såhär.

Men det gör jag inte
Jag törs inte
Jag sitter bara tyst och lyssnar
Lyssnar på vad hon vill
Vad han tror
Vad du tycker




Fri vers av Jojon
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-26 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojon