Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I HÖG HATT

I höga stövlar gick han
mot sitt öde
I hög hatt passerade
han sitt öde
Utan att veta att
det var hoppet han
lämnade bakom sig
Han vågade inte titta ner




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-26 20:20



Bookmark and Share


  Sturesdotter
bra rader om hur folk sätter sig på höga hästar
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP