Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg

När du såg mig där bland alla andra
och andades i mina ögonlock
Då visste jag...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-27 08:26



Bookmark and Share


  HelenaW
Underbar..
2011-10-28

    ej medlem längre
Fin !!!
2011-10-27

  Linda CH VIP
En kittlande vetskap. Fint fångat!
2011-10-27

  Anya VIP
Vackert och mycket fin bild. Gillar särskilt: andades i mina ögonlock.
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP