Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

raspar

 

 

din röst ur ett rör

genom hjärtat och tiden

plötsligt så nära

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-27 13:27



Bookmark and Share


    lory
wau like it
2011-11-24

  Paulina LH VIP
*applåder*
:)
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP