Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland går man vilse
ibland är blicken skymd.
Andra gånger är allt klart
som om det aldrig funnits
nån annan sanning.
Tyst på tå
eller med stora kliv.
Livets mysterium
här kommer jag!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-27 23:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Smygande på tå det är också bra.. Gillar...
2011-10-28

  Vici
Precis så är det!:-)

Att vara människa.
2011-10-28

  Quasimodo
Fint och talande för detta, för livet, varandet och det som ska bli!
2011-10-28

    ej medlem längre
NAJS

Det är rätt attityd
2011-10-28

    AA VIP
Fin text. Visst är livet ett mysterium..
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP