Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men



inte längre


under stjärnorna

delar vi den osagda


tystnaden


är din hand


utanför

kupande mitt hjärta


och tiden



vänder

ny






Fri vers av in effigie VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-28 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP