Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordbajs och tankesnor




Trams I

Den som inte har alla hästar hemma
kan därmed inte heller
skåda dem i munnen

Har byxhängslena kapsejsat
får man lägga på en rem
runt midjan

Alkohol fungerar dåligt som snuttefilt
pga. alla kohål den riskerar påminna
den inbitne drinkaren om

Den som kan hänga i knävecken
med huvudet ner
kan ta jobb som pladdermus
vid någon telemarketing-firma




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2011-10-28 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP