Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BongoBingo och MumzPöppli




Trams II

Den som har en tillräckligt välutvecklad betonghäck
kan känna sig bredrövad nog
att sitta på minst två stolar
– eller i en tvåpersoners soffa

 

Var petnoga med dina snorkråkor
så dina näsvingar
inte börjar fladdra i otakt
för då måste du
lägga näsan i blöt
eller lämna den till nästippen
om det vill sig illa
Och det vill det ibland

 

Den som håller andan
 när den för en gångs skull faller på
 får inte mycket gjort här i världen




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-10-28 08:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag gratulerar i förskott för stjärnan texten kommer att få i en tänkt framtid, då texten kommer att uppmärksammas för sin framsynthet.
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP