Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mer allvarlig sak




Smart het smarthet

Tystnad har icke existerat på denna jord
så länge den haft atmosfär
Inte ens i tanken där det alltid surrar
Vad vi kan göra
är att skapa  pauser
eller fokusera på något annat
än det invanda
som förnöjsam omväxling

Men glöm det där med tystnaden
– den är inte möjlig att uppbringa
på detta klot




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2011-10-28 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP