Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar och veckor...

Dagar och veckor går och
din hand är allt längre bort
Minns inte längre doften
känslan har sakta bleknar bort
likt ett suddigt svartvitt fotografi
från förr




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-28 19:01



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Vackert o sorgligt.
2011-10-29

  Gisela Nordell
vemodig med skönkänsla
som ett bleknat fotografi
2011-10-29

  Jakob Drakros
Rakt in i hjärtat.
Känner igen...
Väll fångad.
2011-10-28

  Ninananonia VIP
Sorglig berör..
2011-10-28

    ej medlem längre
Vemodiga ord som känns...
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP