Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Error

Det verkar ha uppstått något fel på sajten. Det går inte att komma åt arkiverade utkast eller nya meddelanden mm längre! Jag som just upptäckt funktionen Spara Utkast...i stället för att publicera ofärdiga haranger!!! Jag klickar på allt möjligt och har ärligt talat ingen aning om vad som händer....allting leder mej till ett fånigt felmeddelande som upplyser mej om att "Alla vägar leder inte till Rom...en del leder till Västerås också!!!"

WTF!




Övriga genrer av Dr.Plåtman
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-28 20:10



Bookmark and Share


  Peter Ferm
Du får ursäkta, men jag sitter här och gapflabbar! Notera: Jag hånskrattar inte. Jag vet hur det känns! Jag har råkat ut för ungefär samma prylar på en annan skrivarsite. Jag loggade ut från sidan för gott i raseri och frustration.
2011-10-28

  Dr.Plåtman
jag har en skärmdump av felmeddelandet...men den går inte att ladda upp...den heller!
2011-10-28

  Dr.Plåtman
Problemet är att inget av det du säger fungerar längre. Det funkade förut. Jag har betalat min avgift för att vara medlem....men det kanske gällde en månad bara???
2011-10-28

  Seglaren
Och sedan klickar du på valfri text 'Redigera'
2011-10-28

  Dr.Plåtman
Tack Seglaren...men det är ju det jag gör!!!
2011-10-28

  Seglaren
Gå in på 'Texter'
Klicka på 'Utkast'-fliken
2011-10-28

  Dr.Plåtman
Jag börjar bli skitsur faktiskt! Hur länge ska detta Error pågå?
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Dr.Plåtman
Dr.Plåtman