Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiomannen

En ung man från ett mindre samhälle i mellansverige träffade en fetsnygg tjej en kväll på krogen och tycke upptod. För att inte säga kärlek uppstod! Helgen var fantastisk, men snart var det måndag igen och tjejen begav sej till arbetet medans grabben låg kvar hemma i sängen nöjd och tillfredställd. Måndag blev till Tisdag som blev till Onsdag och tjejen började smått undra om killen kanske behövde någon liten uppgift att utföra...på Torsdag morgon fick han uppdraget att reparera hennes Bergsprängare! Till saken hör att han skrutit vitt och brett om vilken teknisk fena han är nämligen.

Han skred till verket med nykär hjärtans lust och iver och snart nog låg hela sovrumsgolvet fullt av smådelar, kretskort, sladdar mm....och klockan närmade sej fyra på eftermiddan och tjejen skulle komma hem!

Hjälp! Vad göra?

Den unge mannen sopar ihop alla lösa delar i en plastkasse, rusar ner till soprummet med dem och sliter med sej 2 st tegelstenar på vägen upp.....som han tejpar fast inne i maskinen...skruvar ihop karossen snyggt o prydligt och försvinner från platsen.

Någon månad senare träffar han en ny trevlig tjej på krogen som berättar en rolig historia om en bästa väninna som nyligen lämnat in sin trasiga bergsprängare på reparation hos Ströms Radio & Tv....




Fri vers av Dr.Plåtman
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 17:34



Bookmark and Share


  Peter Ferm
Måste ännu en gång ösa superlativer över denna historia! Drog den på jobbet idag för en kompis.
- Öh, jaha... Det låter som det är något som du har gjort!
Så höga tankar har de om mig.
2011-10-21

  Peter Ferm
Måste ännu en gång ösa superlativer över denna historia! Drog den på jobbet idag för en kompis.
- Öh, jaha... Det låter som det är något som du har gjort!
Så höga tankar har de om mig.
2011-10-21

  Peter Ferm
Ha! Ha! Jävligt bra!
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Dr.Plåtman
Dr.Plåtman