Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasögonorm.

Jag har vart en ensam kvinna länge, och det har sina sidor, både bra och dåliga. Det är inte så att jag söker i förtvivlan efter någon att älska eller är desperat efter ömhet, men det händer ibland att jag blir kåt, och därmed händer det konstiga saker....

För ett tag sedan träffade jag en storväxt man med snälla ögon, en ödmjuk attityd och kvällen slutade med att jag följde honom hem. Hem till en lägenhet och ett högst personligt universum, dekorerat med dubbelpipiga avgasrör, rallykepsar, förgasare, amerikanska grillar och tomma ölburkar av märket BudWiser. Vi klädde av oss nakna och han avgjorde snart musiken som skulle ackompanjera kvällens sexuella upplevelse; "Mera Brännvin", "sensuellt och suggestivt" framförd av Eddie Meduza!!!!

Det gick faktiskt rätt hyfsat mot alla tänkbara odds. Det går faktiskt att hålla takten sittande oppepå en två meter lång hundrakilos man till låten "Mera Brännvin".... om man har förmågan att stänga av sina öron, sina sjuka tankar, och har tankat in tillräckligt mycket alkohol mellan dessa öron. Det var nästan på väg att äntra något skönt, ända tills nästa låt började....Glasögonorm!

Jag skiljdes som "vänner" ganska kvickt den kvällen. Uppfann en ursäkt som inte klarar att skrivas med alfabetet och har inte svarat på varken telefon eller annat sen dess...












Fri vers av Dr.Plåtman
Läst 277 gånger
Publicerad 2011-09-19 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr.Plåtman
Dr.Plåtman