Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunker

Sjunker ner i soffan
som tycks sakna botten
Sjunker genom stjärnhimlar
i en rofylld skön avslappnad vila.
Som jag unnar mig nu till
värmeljusens värmande låga.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-28 20:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Skönt :) vila...
2011-10-29

    Max Poisé
Sjunker själv ned i djup dvala som heter sömn! Tack för denna å godnatt'
2011-10-28

  Undine
Det gör jag med :)
2011-10-28

    ej medlem längre
Låter sååååå skönt..
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP