Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervy från Vitosha ned mot Sofia (2008)




Årstag

I ekan: ett årtag
Ger vattenringar

Ett år, ett tag
Ger ögonringar

Lyssnar musik
Gör själ rik

Leker och lever
Vi är alla elever

I vår skola
Livet ringer in

Livet ringar in
Vårt liv

Lyft blicken
Se att ålders-snaran
är inbillad.

Stäng ditt pass
och känn efter

Hur ung är du...

 

idag?




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 501 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-29 09:09



Bookmark and Share


  anits VIP
En helt underbar och tänkvärd text
ock en mycket vacker bild till
2011-10-29

    ej medlem längre
Glömde säga, underbar bild!
2011-10-29

    ej medlem längre
Själen är för evigt ung. Fint skrivet!


"Livet ringer in

Livet ringar in
Vårt liv"
2011-10-29

  calidris
Kärnfullt, lekfullt och enkelt och som sagt tidlöst...Bra!
2011-10-29

  Ninananonia VIP
Ja min själ är för evigt ung men ändå otroligt gammal och vis...
så ser jag det.. jag räknar inte jordår.. :)
2011-10-29

  Minkki VIP
Gillar ditt sätt att ringa in eller spirala dig ner till frågan -
'hur ung är du...
idag?'
tidlöst ung blir jag av att titta på vintervyn
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)