Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dagen lämnat...

När dagen övergivit natten
och lämnat det som var.
Fylls nuet med ögonblick
som endast är ett minne imorgon!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-29 08:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant
2011-10-31

  Ninananonia VIP
Sanna ord.. :)
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP