Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla följer jag

Sakta vaknar dagen
stilla lugnt följer jag med
Ställer in mig på vila
som den årstidsväxling som är
Allt väntar i osynlig paus
förändras
Smygande ögonblick.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-29 08:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Bara så vackert
2011-10-31

  Quasimodo
Skön text som väntar stilla och ser framåt!
2011-10-29

  Ninananonia VIP
Smyga stilla.. ja det är bra.. :)
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP