Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans portar

Hon ser mannen;
där han i den öppna porten
under i gatlyktans sken

Hans portar är alltid öppna

hon ser hans ansikte, hur det
färgas rött i skenet från
restaurangens neonskylt
det överlägsna leendet, hans axlar

Hon

står gömd under trädens grenverk
obemärkt i skugga och avstånd

han ser inte henne

han har aldrig sett henne




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-29 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP