for you...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

for you...




strålar

 

 

gryning



lodrätt i mitt hjärta


strålar din kärlek in

genom sommarfuktigt fönster

i det tysta


längtande

 


en brytning


dröjer kvar

stjärnor som dansar

nyfödd dag


på din himmelsscen




Fri vers av in effigie VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-31 04:47



Bookmark and Share


    lory
underbar vackert
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP