Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

      Min poesiklorofyll behöver mer än ljus.




Lite luggsliten

 

 

 

Lite luggsliten

som jag själv.

 

Har tappat klorofyllen.

Livsglädje är alltför stort ord,

 

orken är bättre,

 

tog kanske i för mycket

 

lagom bäst,

 

men man vill ju

så mycket

 

Blommar kanske upp

igen till våren.

 

Precis som björken.

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-01 12:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet om känslor
som känns så väl igen
2011-11-01

  Maj-Lis VIP
Är kanske många som känner samma.
2011-11-01

    ej medlem längre
Höst i hela knoppen här också ;-)
Bra beskrivet hur knoppen går i dvala när mörkret faller.
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP