Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonhimmel

Morgonhimmel i sällsam färg
som om någon målat med akvarell
Stora svepande rörelser i lilablå nyanser
med gömda hemligheter däri.
Vinden blåser i plus
och ingen vet längre vilken årstid det är.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-01 14:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) just så.. men ändå är det höst..
2011-11-02

  Michaela Dutius
så sant - detta är kanske den vår som de kloke kallar höst...
2011-11-02

  anits VIP
Dina ord målar du till en
vacker tavla
2011-11-02

  Vici
Mäktiga penseldrag...

Tittar man efter riktigt
kan man se höstens
mustiga färgrikedom
inte bara i fallna löv utan
också på himlen...

tänkte jag:-)
2011-11-01

  HelenaW
Finstämd, värme i november. 14grader varmt.. brittsommar..
2011-11-01

    AA VIP
Vacker. Det enda vi ser av hösten är mörkret. AA
2011-11-01

  Jakob Drakros
Den sköna hösten :)
Eller hur?
2011-11-01

  Anya VIP
Färgglad text!
2011-11-01

    ej medlem längre
Vacker beskrivning av himlen..
2011-11-01

  Linda CH VIP
Trots att det varma vädret förbryllar är din morgonhimmel mycket vackert målad med din färggranna ordpensel.
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP