Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iscensätta


Ett leende på fel ställe

Ett djup som aldrig får tala

Dold under ytan av ett böljande skimmer

Finns något som ingen annan får se

Tröttheten av att iscensätta

En film som handlar om den jag vill vara

Att bli berövad på upplevelser

En fasad som kämpar för att inte rasa

Världen som öppnar sig när orden tystnar

Där hämtar jag min styrka




Fri vers av Mella
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-01 15:00



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, intressant text

sticker ut bland allt annat som skrivs här!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mella