Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå på grund

Du är omringad

Men står ensam kvar till slutet

Alltid rädd att simma för djupt

Hur du än försöker

Är ytan alltid för grund

Dina skrapsår vill inte läka

De begravs i djupet




Fri vers av Mella
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 15:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, bättre än det flesta texterna som skrivs, är denna så!
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mella