Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita händer

Jag vaknar av att någon håller mig i sin famn

Jag gråter och skriker

Jag kan inte se mina händer

Och jag kan inte känna

Allt omkring mig är en suddig dimma

Vart är jag? Vem är jag?

Jag känner vatten som omfamnar mig

En varm känsla, en varm röst som talar

Det lugnar mig till slut

När dimman lägger sig möter jag ett leende

Och framför mig ser jag

Mina vita händer




Fri vers av Mella
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 15:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, den var speciell på ett bra sätt

originell!
2011-11-03

  ULJO
Berörande rader du bjuder på
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mella