Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåmärke

Snubblade
på en bokstav
men kom aldrig upp
igen...




Fri vers av Rise Little One
Läst 280 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-02 16:43



Bookmark and Share


  Svartsilver
denna var riktigt bra.
2011-11-03

  Mr Lindemann VIP
Ibland så faller jag handlöst in i ett ord

Även kan jag så snubbla på en syntax

men tar mig upp med en vokal
2011-11-03

  Minkki VIP
Thu Rsday?
2011-11-03

  TT
...humor...men inte utan botten, tror jag...? Gillar!
2011-11-03

  Suzy med punkterna
En fantastisk liten text och jag sparar!
2011-11-02

    Birgersdotter VIP
Tycker om denna snubbeldikt
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One