Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... till en vän på sajten...


Förfråga...

Mina ord rusade iväg
länkade ihop
studsade på studsmatta
tog en vals
med solen på tangentbordet
Med sina lekfulla rörliga blickar
fastnade de
på dina ord
som alltid var klädd i grönt
Det var så skönt
så de undrade
"Får vi skaka tass?"




Fri vers av Rise Little One
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-02 09:29



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Hej, vilken skojigt lekfull dikt.
2011-11-02

  TT
...så härligt lekfull och sprudlande av glädje...jag ler när jag läser...för jag känner att den som skrev orden var glad när hon skrev...en riktig "må-bra-text"!!!
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One